Történetek

Nálunk sok tárgynak van története, amit szívesen mesélünk az embereknek. Mi pedig szeretünk körbenézni mások otthonaiban, megfigyelni a részleteket, kérdezni a bútorokról és beszélgetni arról, hogy kinek hogy telnek a hétköznapjai. Üdv itthon! című sorozatunkban olyan emberek nyitottak nekünk ajtót, akik osztják az otthonlét és az apró részletek iránti lelkesedésünket. Az inspirációs anyagokban pedig időről-időre összegyűjtjük a kedvenceinket egy adott téma mentén.

Ajándékválasztó / 2021. november

Gift guide 2021

Kívánságlista nélkül vágsz neki a vásárlásnak? Segítünk egy picit, hogy szerintünk melyik szív mitől dobban meg igazán. Az otthonlét mindenkit másképp tölt fel. Van, akinek a rend jelenti a nyugalmat és van, akinek az őt körülvevő növények. Az otthon lehet az elcsendesedés és a véget nem érő beszélgetések színtere is. A lényeg viszont ugyanaz: otthon mindenki a legigazibb önmaga szeret lenni.

Üdv itthon! / 2021. november

Markó Luca

Markó Luca analóg fotói megragadják azt a hangulatot, amit mi általában szeretünk a mindennapokban. Az otthon töltött percek időtlenségét, egyszerűségét, őszinteségét. Régóta követjük és szeretjük Luca munkáit, és most egy közös fotósorozat kapcsán beszélgettünk vele.

Ajándékválasztó / 2021. november

Ajándékok ár szerint

Szeretjük az ünnepeket, de az életünk több, mint kétharmada hétköznapokból áll. Ezért igyekszünk olyan ajándékokat választani, amiket egész évben szeretni és használni lehet.

Üdv itthon! / 2020. november

Hidvégi Anna

A növényekkel teli lakásokra gyakran aggasztják a városi dzsungel jelzőt, pedig a sok zöldtől nem lesz feltétlenül zsúfolt, vagy káoszos a lakás. A bizonyíték a grafikusként dolgozó Hidvégi Anna otthona: Anna tudatosan törekszik a harmónia fenntartására, amire nagyjából 90 növény “anyukájaként” szükség is van. Gyere velünk Anna, a @plenty_pretty_plants Instagram oldal gazdájának otthonába!

Inspiráció / 2020. november

Japandi

A skandináv letisztultság és a japán tradíció találkozik a japandi irányzatban. Hozzánk nagyon közel áll, mutatjuk is, hogy miért.

Üdv itthon! / 2020. szeptember

Haberland Filoména

Haberland Filoména és családja otthonára először az Instagramon bukkantunk rá: Filo lelkes felhasználója az oldalnak, hibátlan esztétikai érzékkel megkomponált fotóiból inspirálódnak a követői nap mint nap. A @haberlandshouse a valóságban is ugyanolyan harmonikus, mint a fotókon – sőt, Filo természetes és laza személyisége csak még szerethetőbbé teszi. 

Inspiráció / 2020. szeptember

A GRID őszi válogatása

A következő inspirációs anyagunk elkészítésében a GRID csapata segített. A GRID egy online enteriőrtervező kurzust takar, amit Bunyik Emese építész és Bertóty Eszter lakberendező készítettek azoknak, akik szeretnék elsajátítani a lakberendezés szakmai alapjait. Bár mindketten szeretnek elmélyülni a műszaki részletekben, most bepillantást adnak abba is, hogy mit választanak, ha színekről, formákról, divatról vagy művészetről van szó. A szezonális kedvenceik következnek. 

Inspiráció / 2020. augusztus

Nyárőrző esték a teraszon

Semmiképp sem szeretnénk még elbúcsúzni az augusztustól, ezért nyáridéző estékkel tartjuk életben az évszak legszebb pillanatait. Válogatásunkat egy Duna-parti gintonicozás ihlette – mutatjuk, milyen kellékek segítenek nekünk felidézni a kedvenc évszakunkat, akár a teraszon is.