Történetek

Nálunk sok tárgynak van története, amit szívesen mesélünk az embereknek. Mi pedig szeretünk körbenézni mások otthonaiban, megfigyelni a részleteket, kérdezni a bútorokról és beszélgetni arról, hogy kinek hogy telnek a hétköznapjai. Üdv itthon! című sorozatunkban olyan emberek nyitottak nekünk ajtót, akik osztják az otthonlét és az apró részletek iránti lelkesedésünket. Az inspirációs anyagokban pedig időről-időre összegyűjtjük a kedvenceinket egy adott téma mentén.

Üdv itthon! / 2022. november

Kedvenc tárgyaink

A Fill és a Roadster közös rovatának ezúttal az otthon töltött mindennapok a főszereplői.A reggeli kávézás, a praktikus tárolás, a vendégváró készülődés és az inspiráló albumok. A teljes anyagot a Roadster magazin 2022/4 számában találod meg.

Ajándékválasztó / 2022. február

A nagy kaspókalauz

Az első napsugarak elhitették velünk, hogy már nagyon közel van a tavasz, ezért elkezdtük végiggondolni az aktuális növényhelyzetet itthon. Segítünk eligazodni a kínálatunkban, hogy felkészülten várd a növényeid kivirágzását.

Üdv itthon! / 2022. február

Markó Luca

Markó Luca analóg fotói megragadják azt a hangulatot, amit mi általában szeretünk a mindennapokban. Az otthon töltött percek időtlenségét, egyszerűségét, őszinteségét. Régóta követjük és szeretjük Luca munkáit, és most egy közös fotósorozat kapcsán beszélgettünk vele.

Üdv itthon! / 2022. január

Haberland Filoména otthona

“A rendezgetés az életem” mondja egy ponton Filo, és amikor két kattintás között harmadszor is megigazítja a padlizsánokat a tálban, rájövünk, hogy nem viccel. Haberland Filoménánál jártunk.

(Ez a cikk a Roadster magazin hatodik számában jelent meg először.)

Ajándékválasztó / 2021. november

Gift guide 2021

Kívánságlista nélkül vágsz neki a vásárlásnak? Segítünk egy picit, hogy szerintünk melyik szív mitől dobban meg igazán. Az otthonlét mindenkit másképp tölt fel. Van, akinek a rend jelenti a nyugalmat és van, akinek az őt körülvevő növények. Az otthon lehet az elcsendesedés és a véget nem érő beszélgetések színtere is. A lényeg viszont ugyanaz: otthon mindenki a legigazibb önmaga szeret lenni.

Ajándékválasztó / 2021. november

Ajándékok ár szerint

Szeretjük az ünnepeket, de az életünk több, mint kétharmada hétköznapokból áll. Ezért igyekszünk olyan ajándékokat választani, amiket egész évben szeretni és használni lehet.

Üdv itthon! / 2020. november

Hidvégi Anna

A növényekkel teli lakásokra gyakran aggasztják a városi dzsungel jelzőt, pedig a sok zöldtől nem lesz feltétlenül zsúfolt, vagy káoszos a lakás. A bizonyíték a grafikusként dolgozó Hidvégi Anna otthona: Anna tudatosan törekszik a harmónia fenntartására, amire nagyjából 90 növény “anyukájaként” szükség is van. Gyere velünk Anna, a @plenty_pretty_plants Instagram oldal gazdájának otthonába!

Inspiráció / 2020. november

Japandi

A skandináv letisztultság és a japán tradíció találkozik a japandi irányzatban. Hozzánk nagyon közel áll, mutatjuk is, hogy miért.

Inspiráció / 2020. szeptember

A GRID őszi válogatása

A következő inspirációs anyagunk elkészítésében a GRID csapata segített. A GRID egy online enteriőrtervező kurzust takar, amit Bunyik Emese építész és Bertóty Eszter lakberendező készítettek azoknak, akik szeretnék elsajátítani a lakberendezés szakmai alapjait. Bár mindketten szeretnek elmélyülni a műszaki részletekben, most bepillantást adnak abba is, hogy mit választanak, ha színekről, formákról, divatról vagy művészetről van szó. A szezonális kedvenceik következnek.