Fill / Konyha /

Whole food cooking every day

13 990 Ft

Sajnos kifogytunk a termékből.
Szívesen értesítünk, amikor újra elérhető lesz.

 • További információk

  Nyelv:

  angol

  Terjedelem:

  391 oldal

  Megjelenés:

  2019 augusztus

  TermékszámAR6-0003
  ISBN szám9781579658021
 • Hmm. Nekem nincsen márkám.

 • Belföldön a szállítási díj 15 000 Ft felett ingyenes, alatta pedig egységesen 990 Ft.

  Ha meggondolod magad, a kézhezvételtől számítva 30 napon belül visszaküldheted nekünk a rendelésed. De ha bizonytalan vagy, írj nekünk és segítünk! Ha tökéletes darabot választasz, akkor minimalizáljuk a felesleges szállításokat, így nemcsak te, hanem a környezet is boldogabb lesz.

Cikkszám: AR6-0003 Kategóriák: , Címkék: ,

A teljes értékű étrend hatással van az életedre, és kialakítani ezt az étrendet, nem is olyan bonyolult, mint gondolnád. Feltéve, ha megvan a stratégia és a megfelelő technikák.

Amy Chaplin rengeteg elismerést és díjat bezsebelt ezért a könyvért, és nem vagyunk meglepve. 20 fejezeten át Chaplin olyan okos recepteket oszt meg, amiben megtalálhatóak az egészséges étrend legfontosabb szereplői: magok, gyümölcsök és zöldségek, teljes értékű gabonák és más növényi alapú hozzávalók. Ráadásul a mindennapos egészséges táplálkozás titkait is megtudhatjuk: tökéletesre fejlesztett alapreceptek, technikák és a hozzávalók variálása szezonok, alkalmak és kedv szerint. Miután megismerjük az alaprecepteket, legyen az a gluténmentes muffin, köleskása vagy a tempeh, néhány csavarral a változatok száma végtelen. Válassz a szezonhoz illő gyümölcsöt, adj hozzá néhány magot, hogy proteindúsabb legyen vagy csavarj egyet az ízesítésen, hogy érdekesebbé tedd. Chaplin arra buzdítja az olvasóit, hogy válogassanak a helyi piacokon, készüljenek előre, töltsék fel a kamrát tápláló alapanyagokkal és ami a legfontosabb, főzzenek otthon.

“There’s no shortage of vegetarian cookbooks out there, but it’s rare that I find one that inspires me page after page as much as Amy Chaplin’s Whole Food Cooking Every Day. . . . And since most of the recipes in the book are designed to keep for five days or longer, you can mix and match a few recipes to make a week’s worth of healthy meals, even on a busy schedule.”
Bon Appetit