Fill / Konyha /

Six Seasons: A New Way with Vegetables

10 490 Ft

Sajnos kifogytunk a termékből.
Szívesen értesítünk, amikor újra elérhető lesz.

 • További információk

  Nyelv:

  angol

  Terjedelem:

  387 oldal

  Megjelenés

  2017

  TermékszámAR6-0004
  ISBN szám9781579656317
 • Hmm. Nekem nincsen márkám.

 • Belföldön a szállítási díj 15 000 Ft felett ingyenes, alatta pedig egységesen 990 Ft.

  Ha meggondolod magad, a kézhezvételtől számítva 30 napon belül visszaküldheted nekünk a rendelésed. De ha bizonytalan vagy, írj nekünk és segítünk! Ha tökéletes darabot választasz, akkor minimalizáljuk a felesleges szállításokat, így nemcsak te, hanem a környezet is boldogabb lesz.

Cikkszám: AR6-0004 Kategóriák: , Címke:

Egy szakácsköny, ami végigvezet az évszakokon és megmutatja, hogyan használd fel a szezonális zöldségeket.

Joshua McFadden, a portlandi Ava Gene séfje és tulajdonosa egy zöldségsuttogó. Kipróbálta magát az Egyesült Államok leginspirálóbb éttermeiben, majd a gazdálkodás és zöldségtermesztés felé vette az irányt. Ezzel a tudással felvértezve találta meg azt, amiben otthonosan mozog. A szezonális, lokális hozzávalókon alapuló, zöldséghangsúlyos konyhát. Nem húsmenteset, mert nem akar túl messzire merészkedni egy tökéletes sajtburgertől.

Első könyvében szezonokon keresztül veszi sorra, hogy mihez kezdjük a piacon kapható finomságokkal. Minden fejezet a friss, zsenge zöldségekkel indul, majd ahogy telnek a hetek, feltekeri a hőfokot, és kezdődik a grillezés, párolás, majd következnek az egytálélételek. 225 receptet találunk a könyvben, mindegyik a szezonális ízeket ünnepli, miközben egy farmer lelkesedése és séf profizmusa segít minket a váltakozó évszakokban is egészségesebben táplálkozni.