Remodelista: The organized home

7 990 Ft

Sajnos kifogytunk a termékből.
Szívesen értesítünk, amikor újra elérhető lesz.

 • További információk

  Nyelv:

  angol

  Terjedelem:

  224 oldal

  Első megjelenés:

  2017

  TermékszámAR6-0002
  ISBN szám9781579656935
 • Hmm. Nekem nincsen márkám.

 • Belföldön a szállítási díj 15 000 Ft felett ingyenes, alatta pedig egységesen 990 Ft.

  Ha meggondolod magad, a kézhezvételtől számítva 30 napon belül visszaküldheted nekünk a rendelésed. De ha bizonytalan vagy, írj nekünk és segítünk! Ha tökéletes darabot választasz, akkor minimalizáljuk a felesleges szállításokat, így nemcsak te, hanem a környezet is boldogabb lesz.

Cikkszám: AR6-0002 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Vásárolj kevesebbet és jobbat. Rendszerezd őket, miközben megszabadulsz a műanyagoktól. Legyenek átláthatóan kipakolva és nem kupacokban a dolgaid. Mindeközben engedd el a prefekcionista éned, és tartsd észben, hogy az otthonod nem bemutatóterem, hanem arra van, hogy élj benne. Könnyű mondani ezeket az alapvetéseket, megvalósítani őket viszont annál nehezebb.

Legyél minimalista, vagy gyűjtögető, akinek örömet okoznak a kollekciói, a legtöbben káoszmentes otthonra vágyunk, ahol feltöltődhetünk. Ez a kompakt könyv megmutatja, hogyan érhetjük ezt el, száznál is több egyszerű és stílusos tippel és praktikus tanáccsal.

Megtanulhatod, mit csinálsz a legproblematikusabb zónákkal. Gyógyszeres fiók? Zoknik? Kozmetikumok? Soroljuk még? Mindenre van megoldás. A könyvben találsz szempontokat a hatékony szelektáláshoz, ötleteket az átlátható tároláshoz és interjúkon keresztül tanulhatsz olyan feketeöves rendmesterektől, mint az óvodapedagógusok vagy a szállodai dolgozók. Mindez egy teljeskörű otthonteremtő kézikönyvé áll össze.