Fill / Konyha /

Eat your greens

10 990 Ft

Sajnos kifogytunk a termékből.
Szívesen értesítünk, amikor újra elérhető lesz.

  • További információk

    Nyelv

    angol

    Első megjelenés

    2020 február

    Terjedelem

    188 oldal

    Méret

    18 x 24 cm

    TermékszámGE6-0016
    ISBN szám978-3-89955-999-6
  • Gestalten

    A német Gestalten újragondolja a könyvkiadást. Szerteágazó tematikájukkal gazdagabbá teszik az olvasóik életét, mindemellett mély kapcsolatot ápolnak az őket körülvelő kreatív közeggel.Alapos megfigyeléseik során a legapróbb változásokat is képesek felismerni és megérezni az építészet, vizuális kultúra, design, divat és a gasztronómia területén.

  • Belföldön a szállítási díj 15 000 Ft felett ingyenes, alatta pedig egységesen 990 Ft.

    Ha meggondolod magad, a kézhezvételtől számítva 30 napon belül visszaküldheted nekünk a rendelésed. De ha bizonytalan vagy, írj nekünk és segítünk! Ha tökéletes darabot választasz, akkor minimalizáljuk a felesleges szállításokat, így nemcsak te, hanem a környezet is boldogabb lesz.

Cikkszám: GE6-0016 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Finom és egyszerű növény-alapú receptek otthonra.

Ez a könyv 800 recepten keresztül mutat be 40 zöldséget, elmagyarázva azt, hogy mikor van szezonjuk, hogyan tárold őket és milyen hozzávalókkal és fűszerekkel működnek jól együtt.

Megismerheted a paszternák elkészítésének új módjait, azt, hogy mit csinálj egy káposztával, hogyan főzz céklát vagy süss retket — minden fejezet számos módszert és receptet tartogat egy-egy zöldségre fókuszálva. Előbb fogsz főtt répát darabolni a mentás-fenyőmagos padlizsánokhoz, mint hogy kimondanád, hogy kelkáposzta. Mozogj otthonosan a zöldségesnél miközben törődsz az egészségeddel és a bolygóval.

A német Gestalten újragondolja a könyvkiadást. Szerteágazó tematikájukkal gazdagabbá teszik az olvasóik életét, mindemellett mély kapcsolatot ápolnak az őket körülvelő kreatív közeggel.Alapos megfigyeléseik során a legapróbb változásokat is képesek felismerni és megérezni az építészet, vizuális kultúra, design, divat és a gasztronómia területén.