További információk
Nyelv | angol |
---|---|
Első megjelenés | 2019 február |
Terjedelem | 288 oldal, 21 × 26 cm |
Termékszám | GE6-0025 |
ISBN szám | 978-3-89955-963-7 |
12 490 Ft
Készleten, rögtön tudjuk szállítani
Ingyenes szállítás 15 000 Ft felett
Várható szállítás: december 4. (hétfő)
Megpróbáljuk még ma elcsípni a futárt, hogy holnap nálad legyen. Ha nem sikerül, akkor hétfőn érkezik.
Nyelv | angol |
---|---|
Első megjelenés | 2019 február |
Terjedelem | 288 oldal, 21 × 26 cm |
Termékszám | GE6-0025 |
ISBN szám | 978-3-89955-963-7 |
A német Gestalten újragondolja a könyvkiadást. Szerteágazó tematikájukkal gazdagabbá teszik az olvasóik életét, mindemellett mély kapcsolatot ápolnak az őket körülvelő kreatív közeggel.Alapos megfigyeléseik során a legapróbb változásokat is képesek felismerni és megérezni az építészet, vizuális kultúra, design, divat és a gasztronómia területén.
Belföldön a szállítási díj 15 000 Ft felett ingyenes, alatta pedig egységesen 990 Ft.
Ha meggondolod magad, a kézhezvételtől számítva 30 napon belül visszaküldheted nekünk a rendelésed. De ha bizonytalan vagy, írj nekünk és segítünk! Ha tökéletes darabot választasz, akkor minimalizáljuk a felesleges szállításokat, így nemcsak te, hanem a környezet is boldogabb lesz.
A legcsábítóbb hotelek megváltoztatják a szállások világát. A Bon Voyage felfedezi azokat a helyeket, amelyek ötvözik a világszínvonalú vendégszeretetet a tudatos szemlélettel.
A csodálatos design és a finom ételek mellett egyre fontosabb, hogy az utazásunk kis ökológiai lábnyomot hagyjon.
Egy házikó a namíbiai sivatagban, ami hajóroncsokból készült, a helyi tradíciókat életben tartó hongkongi hotelen, vagy egy beiruti vendégház, ahol a helyiek főzni tanítanak és családi recepteket tartanak életben: mindegyik hotel a legmagasabb szintű vendégszeretetet kínálja a legkisebb környezeti terheléssel.
A német Gestalten újragondolja a könyvkiadást. Szerteágazó tematikájukkal gazdagabbá teszik az olvasóik életét, mindemellett mély kapcsolatot ápolnak az őket körülvelő kreatív közeggel.Alapos megfigyeléseik során a legapróbb változásokat is képesek felismerni és megérezni az építészet, vizuális kultúra, design, divat és a gasztronómia területén.