További információk
terjedelem: | 360 oldal |
---|---|
méret | 27,5 x 20 x 4 cm |
kötés | kemény táblás, vászon gerinces |
nyelv | magyar |
első megjelenés | 2017 |
Termékszám | AB6-0001 |
11 990 Ft
terjedelem: | 360 oldal |
---|---|
méret | 27,5 x 20 x 4 cm |
kötés | kemény táblás, vászon gerinces |
nyelv | magyar |
első megjelenés | 2017 |
Termékszám | AB6-0001 |
Az Artbeet azzal a céllal alakult, hogy elsősorban gasztronómiai vonatkozású, magas minőségű kiadványokkal gyarapítsa a hazai és nemzetközi könyvpiacot. Alapítói, Bezzegh Éva és May József, családi vállalkozásként fogtak bele a kiadó működtetésébe, ahol Éva szerzőként is debütált. A '12 hónap' című első kiadvánnyal az Artbeet olyan mércét igyekezett állítani, amely a legújabb nemzetközi trendekkel összhangban határon innen és túl egyaránt iránymutató. Zászlajára az egyediséget, a művészi értékeket és a magas minőséget tűzte.
Belföldön a szállítási díj 15 000 Ft felett ingyenes, alatta pedig egységesen 990 Ft.
Ha meggondolod magad, a kézhezvételtől számítva 30 napon belül visszaküldheted nekünk a rendelésed. De ha bizonytalan vagy, írj nekünk és segítünk! Ha tökéletes darabot választasz, akkor minimalizáljuk a felesleges szállításokat, így nemcsak te, hanem a környezet is boldogabb lesz.
Bezzegh Éva díjnyertes kötete az évszakok váltakozása mentén mutat be egy méltatlanul elhanyagolt műfajt: a salátát. Hónapról hónapra haladva szezonális alapanyagokból válogat, és a szemet gyönyörködtető kompozíciók izgalmas ízpárosításokkal és egyszerű elkészítéssel párosulnak. Magyarul kis energiabefektetéssel nagy sikert arathatunk velük.
Miért éppen a saláta? Mert egészséges, változatos, izgalmas és közben egyszerű. Bezzegh Éva projektje konyhai kísérletezésnek indult és egy díjnyertes kötet lett belőle. Egy olyan kötet, ami egy teljes éven át, havi 8 recepten keresztül kalauzolja végig az olvasót a szezonális zöldségekre és gyümölcsökre alapuló ételek világában. A nyers vagy épp sült, skandináv, mediterrán, közel-, netán távol-keleti zöldség-, gyümölcs-, hal-, hús- vagy akár gabonasaláták néhol ismerős, máshol meghökkentő íztársításokban kerülnek bemutatásra, mindez az első kötetes szerző, Bezzegh Éva kivételesen könnyed, laza hangvételű, egyben közérthető tolmácsolásában.
A könyv időtállósága nemcsak a sokáig szerethető receptekben, hanem a gyönyörű kivitelezésben is rejlik. A fotókat Török-Bognár Renáta készítette, az arculat és a grafikai munka pedig a Studio Nur (Laki Eszter és Imre Réka) érdeme.
Az Artbeet azzal a céllal alakult, hogy elsősorban gasztronómiai vonatkozású, magas minőségű kiadványokkal gyarapítsa a hazai és nemzetközi könyvpiacot. Alapítói, Bezzegh Éva és May József, családi vállalkozásként fogtak bele a kiadó működtetésébe, ahol Éva szerzőként is debütált. A '12 hónap' című első kiadvánnyal az Artbeet olyan mércét igyekezett állítani, amely a legújabb nemzetközi trendekkel összhangban határon innen és túl egyaránt iránymutató. Zászlajára az egyediséget, a művészi értékeket és a magas minőséget tűzte.