Fill / Konyha /

12 hónap

11 990 Ft

Sajnos kifogytunk a termékből.
Szívesen értesítünk, amikor újra elérhető lesz.

  • További információk

    terjedelem:

    360 oldal

    méret

    27,5 x 20 x 4 cm

    kötés

    kemény táblás, vászon gerinces

    nyelv

    magyar

    első megjelenés

    2017

    TermékszámAB6-0001
  • Artbeet

    Az Artbeet azzal a céllal alakult, hogy elsősorban gasztronómiai vonatkozású, magas minőségű kiadványokkal gyarapítsa a hazai és nemzetközi könyvpiacot. Alapítói, Bezzegh Éva és May József, családi vállalkozásként fogtak bele a kiadó működtetésébe, ahol Éva szerzőként is debütált. A '12 hónap' című első kiadvánnyal az Artbeet olyan mércét igyekezett állítani, amely a legújabb nemzetközi trendekkel összhangban határon innen és túl egyaránt iránymutató. Zászlajára az egyediséget, a művészi értékeket és a magas minőséget tűzte.

  • Belföldön a szállítási díj 15 000 Ft felett ingyenes, alatta pedig egységesen 990 Ft.

    Ha meggondolod magad, a kézhezvételtől számítva 30 napon belül visszaküldheted nekünk a rendelésed. De ha bizonytalan vagy, írj nekünk és segítünk! Ha tökéletes darabot választasz, akkor minimalizáljuk a felesleges szállításokat, így nemcsak te, hanem a környezet is boldogabb lesz.

Cikkszám: AB6-0001 Kategóriák: ,

Bezzegh Éva díjnyertes kötete az évszakok váltakozása mentén mutat be egy méltatlanul elhanyagolt műfajt: a salátát. Hónapról hónapra haladva szezonális alapanyagokból válogat, és a szemet gyönyörködtető kompozíciók izgalmas ízpárosításokkal és egyszerű elkészítéssel párosulnak. Magyarul kis energiabefektetéssel nagy sikert arathatunk velük.

Miért éppen a saláta? Mert egészséges, változatos, izgalmas és közben egyszerű. Bezzegh Éva projektje konyhai kísérletezésnek indult és egy díjnyertes kötet lett belőle. Egy olyan kötet, ami egy teljes éven át, havi 8 recepten keresztül kalauzolja végig az olvasót a szezonális zöldségekre és gyümölcsökre alapuló ételek világában. A nyers vagy épp sült, skandináv, mediterrán, közel-, netán távol-keleti zöldség-, gyümölcs-, hal-, hús- vagy akár gabonasaláták néhol ismerős, máshol meghökkentő íztársításokban kerülnek bemutatásra, mindez az első kötetes szerző, Bezzegh Éva kivételesen könnyed, laza hangvételű, egyben közérthető tolmácsolásában.

A könyv időtállósága nemcsak a sokáig szerethető receptekben, hanem a gyönyörű kivitelezésben is rejlik. A fotókat Török-Bognár Renáta készítette, az arculat és a grafikai munka pedig a Studio Nur (Laki Eszter és Imre Réka) érdeme.

Az Artbeet azzal a céllal alakult, hogy elsősorban gasztronómiai vonatkozású, magas minőségű kiadványokkal gyarapítsa a hazai és nemzetközi könyvpiacot. Alapítói, Bezzegh Éva és May József, családi vállalkozásként fogtak bele a kiadó működtetésébe, ahol Éva szerzőként is debütált. A '12 hónap' című első kiadvánnyal az Artbeet olyan mércét igyekezett állítani, amely a legújabb nemzetközi trendekkel összhangban határon innen és túl egyaránt iránymutató. Zászlajára az egyediséget, a művészi értékeket és a magas minőséget tűzte.