Szállítás

Magyarországon belül 15 000 Ft-os rendelés felett ingyenes szállítást biztosítunk. Az ennél kisebb rendelések szállítási díja egységesen 1000 Ft. Külföldi szállításhoz vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben.

 

Visszaküldés

Ha meggondoltad magad, a terméket az eredeti csomagolásában, eladható formában küldd vissza nekünk a kézhezvételt követő 30 napon belül – és mi találunk neki egy szerető otthont. Ne felejtsd el kitölteni és mellékelni ezt a formot, innen tudjuk majd, kitől jött a csomag. Amint megkapjuk a csomagod, minden kérdés nélkül jóváírjuk a számládra a termék árát. A szállítási díjat és a visszaküldés költségét viszont sajnos nem tudjuk visszatéríteni.

Címünk:
Krateshop.com Kft.
1114 Budapest, Szabolcska Mihály utca 18. IV. em.

Foxpost:
Ha a Foxpostot szeretnéd használni a visszaküldéshez, akkor a Foxpost oldalán tudod regisztrálni a csomagot. Ebben az esetben a Allee-ban található automatát válaszd ki. (1117 Budapest, Október huszonharmadika u 8-10.)

Hibás termékek:
A termékeink minősége különösen fontos számunkra, így ha bármilyen hibát találsz, minél hamarabb lépj kapcsolatba velünk. Ha átküldöd a rendelésed számát és néhány fényképet, azonnal intézkedünk.

Még több információt találhatsz a fentiekről az ÁSZF-ben.