A FILL

Bemutatkozunk

Egy budapesti pár vagyunk, Nóri és Balázs.
Ez pedig a mi családi mini-vállalkozásunk, a Fill. Gondosan válogatott funkcionális kiegészítők a hétköznapokhoz.

A Fill az otthon töltött mindennapokról szól.
A reggeli kávéról, a növényeink szeretetéről, az esztétikus és praktikus tárolásról, az elcsendesedésről vagy az együtt töltött beszélgetős estékről és az ezekhez kapcsolódó tárgyakról. Amik őszinték, egyszerűek és jól esik köztük otthon maradni.

Történetünk akkor kezdődött, amikor beköltöztünk az új lakásunkba. Elhatároztuk, hogy csak olyan tárgyat viszünk magunkkal, amire valóban szükségünk van, és ami sokáig örömet okoz nekünk. Így szép lassan kialakult az a kollekció, ami szerintünk megfelelő kiegészítője lehet egy modern és tudatos otthonnak.

Persze nem mindig egyszerű, két gyerekkel és egy kutyával az életünk nagyon könnyen káoszba tud fordulni, de folyamatosan azon vagyunk, hogy minél több legyen az olyan nap (vagy perc), amikor minden és mindenki rendben van. Ebben nekünk sokat segít a harmonikus élettér.

Mit találsz nálunk?

Egész röviden csupa olyasmit, amit mi is használunk, de legalábbis mindenképp el tudunk képzelni a saját otthonunkban. A portfólió szűk és szelektált. Néhány nagyobb márka leválogatott holmijai mellett több kis példányszámú, sokszor manufakturális terméket is kínálunk, amik itthon kevésbé ismertek, esetleg valamiért nehéz hozzájuk jutni. A GUR szőnyegek esetében például a hosszú várakozási idő miatt.

Szeretjük az inspiráló könyveket: főleg belsőépítészet, gasztronómia és növény témában válogatunk. A praktikus konyhai alapdarabok régóta edzésben vannak nálunk, a növényszeretetünkről pedig a kaspó- és öntözőkannaválasztékunk árulkodik. Elég praktikus emberek vagyunk, ezért a funkcionalitás fontos szempont a válogatásnál, és nem véletlen az sem, hogy a tárolás kategória is rohamosan bővül: szeretjük, ha mindennek megvan a helye.

Kik vagyunk?

Lugosi Nóra

A Fill ötlete kalandos út után vált valósággá. Az elmúlt 10 évben a marketing több területén is dolgoztam a reklámtól kezdve a márkaépítésig, és nagy öröm nekem, hogy 2020-tól egy saját vállalkozásban ölt testet mindaz, amiben hiszek és amit szeretek. Hiszem, hogy a kiegyensúlyozott élet alapja a harmonikus környezet. Hálás vagyok, hogy olyasmit csinálhatok, ami mellett a családomra is jut kellő figyelem és energia. Igyekszünk a gyerekeinknek példát mutatni mindezzel, fontosnak tartom, hogy kis koruktól kezdve lássák az egyensúlyt a munka és család tengelyen, és azt is, hogy az életük része legyen a fenntarthatóság és a tudatos választás. Szeretném, ha minden útnak indított csomagban érződne az a törődés és aprólékosság, amivel a virtuális üzletünket gondozzuk. Remélem, hogy hamarosan egy igazi boltban is üdvözölhetünk!

Kovács Balázs

A Fill nekem folyamatos tanulás, kihívás, ugyanakkor kikapcsolódás is. Húsz éve vagyok digitális vállalkozó, egy kommunikációs ügynökség (Mito), egy médiavállalalkozás (Player Media) és egy apáknak programokat szervező kisebb cég (Apa+Én) mellett a Fill az a szenvedély, amelyben az ecommerce világát igyekszünk elsajátítani, és valóban kötöttségek nélkül tudjuk azt megvalósítani, amit és ahogy szerintünk helyes. Kifinomult dolgokkal ráérősen foglalkozni óriási öröm. Hasonlóan a lakásunkhoz, a Fillben is apránként és megfontoltan kerül a helyére minden. Szeretjük ezt a lassú szemléletet, időnként meg is állunk egy kicsit, hogy még sokáig élvezetes, fesztelen és őszinte tudjon maradni.