Üdv itthon!

Kedvenc tárgyaink

A Fill és a Roadster közös rovatának ezúttal az otthon töltött mindennapok a főszereplői.A reggeli kávézás, a praktikus tárolás, a vendégváró készülődés és az inspiráló albumok. A teljes anyagot a Roadster magazin 2022/4 számában találod meg.

Fotó: Balogh Kata Szöveg: Lugosi Nóra

Anse váza

A múlt és a jelen találkozása az Anse kollekció. Speciális, rusztikus agyagból készül, nyers homokszíne és érdes textúrája harmóniába kerül a tiszta, egyszerű formával. A kézzel formázott fogantyúi pedig igazán figyelelemfelkeltővé teszik.

Bordázott poharak

Karakteres felszín és kifinomult megjelenés jellemzi ezt a kollekciót. A bordázott borospohár szett bármilyen környezetbe tökéletesen illik: egy fesztelen italhoz a teraszon, nagyobb összejövetelhez vagy akár egy ünnepi brunch kiegészítőjeként. Geometrikus forma, a sorozatra jellemző bordázott felszín és a szájjal-fújt üveg teszi igazán izgalmassá.

A pezsgős szett a kollekció ünnepi párosa, bár szerintünk nem csak ünnepekkor lehet elővenni őket és nem csak pezsgő illik be, hanem a kedvenc sóskaramell fagyink is, mondjuk egy csendes szerda estén.

Sekki csészék

A tradicionális manufaktúrák világát fedezi fel újra, mégis kortárs kinézetet kapott a Sekki csésze. Krémszínű máz, apró szürkés pöttyök és ragyogó felület jellemzi. Miközben formája meglehetősen egyszerű, egy visszafogott kis talpat kapott, amitől igazán elegáns darabbá vált. Ez a Sekki család legkisebb tagja, reggeli eszpresszóhoz ideális.
A kollekcióban találunk még bögrét, kancsót és drippert is, hogy teljes legyen a reggeli kávézás élménye.

Inka tálca

Az OYOY Inka sorozatának egyszerűsége köszön vissza ebben a pompás tárgyban. Letisztult formavilága és natúr anyaga egyszerre modern és megnyugtató. A tálca Európában készül, tölgyfából. A konyhában leginkább fűszertartóként és tálaláshoz tudjuk elképzelni, de a lakás többi részén is remek tároló lehet, például tarthatjuk rajta a kedvenc ékszereinket.

Bordázott poharak

Inspiring Family Homes

Ostyamintás fürdőlepedő

Inspiring Family Homes

Mindenkinek, aki végiggondolt és szép lakásban szeretne élni, még akkor is, amikor éppen egy olyan életszakaszban van, amikor folyamatosan változik körülötte minden.
Az Inspiring Family Homes világkörüli útra invitál, és a legkülönbözőbb típusú családok ajtaján kopogtat be. Többek között azt is bemutatja, hogyan lehet megbirkózni a kihívásokkal, ha gyerekekkel élünk, és abban az esetben is tud hasznos tippeket adni, ha sokféleképpen szeretnénk használni a tereket.

Bon Voyage

A legcsábítóbb hotelek megváltoztatják a szállások világát. A Bon Voyage című mesés kiadvány azokat a helyeket mutatja be, amelyek ötvözik a világszínvonalú vendégszeretetet és a tudatos szemléletet. A csodálatos dizájn és a finom ételek mellett egy hotel kiválasztásánál egyre fontosabb szempont, hogy az utazásunk minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon.