Inspiráció

Gift guide 2021

Kívánságlista nélkül vágsz neki a vásárlásnak? Segítünk egy picit, hogy szerintünk melyik szív mitől dobban meg igazán. Az otthonlét mindenkit másképp tölt fel. Van, akinek a rend jelenti a nyugalmat és van, akinek az őt körülvevő növények. Az otthon lehet az elcsendesedés és a véget nem érő beszélgetések színtere is. A lényeg viszont ugyanaz: otthon mindenki a legigazibb önmaga szeret lenni.

Annak, aki imád otthon lenni.

Ő az, aki élvezi a mindennapok legapróbb rituáléit is. Megannyi funkcionális kiegészítő teheti még szebbé az otthon töltött idejét a reggeli kávétól az esti fogmosásig.

Annak, akinek mindene a főzés.

Még el sem fogyott a reggel sütött házi croissant, de már az ebédre készül egy szakácsönyvet lapozgatva. A főzős arzenál sosem lehet teljes, íme néhány ötlet, hogy mi kerüljön a konyhájába.

  Annak, aki szerinted titokban nevet is ad a pálmájának.

  Öntözőkannával kel, a páratartalom ellenőrzésével fekszik, és hallottad már, hogy úgy szól a pálmához, ahogy hozzád még soha. Talán idén karácsonykor te is láthatod a legszebb mosolyát.

  Annak, aki addig nem tud elaludni, amíg nincs minden a helyén.

  A rendszerető, aki képes lemondani egy programot azért, hogy a gimis fotóit újrarendezze, a látogatásai után pedig mindig gyanúsan katonásan állnak a fiókodban a kanalak. Természetesen örül bárminek, amibe pakolni lehet.

  Annak, akit a csend tölt fel igazán.

  Egy zöld tea hajnalban, olvasás a kanapén vagy egy forró fürdő a nap végén. Vannak (vagyunk) akiknek a legértékesebb percek a napban a nyugalom percei.

  Annak, akivel soha nem ér véget az este.

  Van, akinél akkor indul a nap, amikor kopogtatnak a vacsoravendégek. A történeteknek soha nincs vége, csak a lemezjátszó némul el egy ponton. Mutatjuk a kedvenceinket a jó hangulatú estékhez.