Gyakori kérdések

Szállítás

Honnan tudom, hogy a rendelésem úton van?

Minden esetben küldünk egy emailt, amint feladtuk a csomagod. Ez általában a rendeléstől számítva 1-2 napon belül történik meg.

Mikor érkezik meg a csomagom?

A rendelés beérkezése után 1-2 munkanappal átadjuk a csomagod a GLS-nek, akik a következő munkanapon szállítják ki neked. A csomag feladásáról e-mailben értesítünk.

Szállítotok külföldre?

Az oldalon keresztül jelenleg csak belföldi szállítási címet tudsz megadni. Ha külföldre rendelnél, vedd fel velünk a kapcsolatot és kitaláljuk mi legyen.

Mennyibe kerül a szállítás?

Magyarországon belül 15 000 Ft-os rendelés felett ingyenes a kiszállítás, alatta pedig egységesen 1000 Ft.

Hova szállítotok?

Az oldalon keresztül jelenleg csak magyarországi címet tudsz megadni. Külföldi szállítás is megoldható, ez esetben írj e-mailt és kitaláljuk a részleteket.

Rendelés & Fizetés

Hogyan lehet nálatok fizetni?

Úgy volt, hogy el fogunk fogadni csokis sütiket is, de a srácok leszavazták. Így végül bankártyával vagy utánvéttel tudsz fizetni.

Tudok módosítani a rendelésemen?

Igyekszünk nagyon gyorsak lenni és mielőbb feladni a csomagodat, de ha ez még nem történt meg, akkor igyekszünk megoldani minden utólagos módosítást.

Nem azt kaptam, amit rendeltem. Mit tegyek?

Őszintén sajnáljuk a keveredést. Légy szíves vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb meg tudjuk oldani a helyzetet.

Hogyan tároljátok az adatokat? Biztonságban vannak az adataim?

A személyes adatok biztonsága különösen fontos számunkra. Nem adjuk át vagy el az adataidat harmadik félnek, csak arra kellenek, hogy kiszállítsuk a csomagod, értesítsünk a rendeléseid állapotáról vagy híreket küldjünk neked, ha ezt engedélyezted. Minden tranzakciónk titkosított és biztonságos. A fizetés a Stripe rendszerén keresztül történik, így mi nem is férünk hozzá a kártyád adataihoz.

Visszáru & Garancia

Meggondoltam magam. Visszaküldhetem a rendelésem?

Hát persze. Megértjük, néha az ember szeretné visszacsinálni a dolgokat. Szerencsére az olyasminél, mint az internetes vásárlás, ez lehetséges.
Ha meggondoltad magad, a terméket az eredeti csomagolásában, eladható formában küldd vissza nekünk a kézhezvételt követő 30 napon belül – és mi találunk neki egy szerető otthont. A csomagban mindenképp szerepeljen a vásárlásod azonosítója és a név, amiről a rendelés történt. Amint megkapjuk a csomagod, minden kérdés nélkül jóváírjuk a számládra a termék árát. A szállítási díjat viszont sajnos nem tudjuk visszatéríteni.

Hova küldhetem vissza a csomagomat?

Ide: Krateshop.com Kft. 1114 Budapest, Szabolcska Mihály utca 18. IV. em.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a visszaküldés szállítási költségét neked kell fizetned.
A beérkezés után 3 napon belül jóváírjuk a számládra a rendelésed értékét.

Hibás terméket kaptam, mit tegyek?

A termékeink minősége különösen fontos számunkra, így ha bármilyen hibát találsz, minél hamarabb lépj kapcsolatba velünk. Ha átküldöd a rendelésed számát és néhány fényképet, azonnal intézkedünk. Még több információt találhatsz a szavatosságról az ÁSZF-ben.

Minden más

Van boltotok?

Jelenleg nincs állandó boltunk, de tervezzük, hogy kilépünk néha az offline térbe. Iratkozz fel a hírlevelünkre, így láthatod, hol tudsz minket legközelebb elcsípni. És hát persze online mindig nyitva vagyunk.

Használhatom a képeket az oldalról?

Persze. Mindig jó érzés, ha másoknak is tetszik, amit csinálunk. De ne felejts el hivatkozni a forrásra (vagyis ránk). T.I.SZ.T.E.L.E.T.

Van egy termékem, ami illene hozzátok. Mit csináljak?

Szuper! Mutasd! Küldj nekünk képeket, leírásokat és ígérjük, visszaszólunk!