Inspiráció

A nagy kaspókalauz

Az első napsugarak elhitették velünk, hogy már nagyon közel van a tavasz, ezért elkezdtük végiggondolni az aktuális növényhelyzetet itthon. Segítünk eligazodni a kínálatunkban, hogy felkészülten várd a növényeid kivirágzását.

Fém kaspók

Nagyon szeretjük a fém kaspókat: könnyen kezelhetőek, kevésbé kell őket félteni, és a legtöbb lakásba illenek. A fém jól kiegészíti a természetes burkolatokat, bútorokat, mint a fa és a kő.

Kerámia kaspók

Kerámia kaspóink általában nem csak kaspó funkciót tölthetnek be, szép tárgyak önmagukban is, amiket a téli hónapokban is örömmel használunk növények nélkül.

Nagyobb növényládák

Ezek az időtálló, meghatározó darabok, telepakolva zöldekkel (például fűszernövényekkel a konyhában) igazi fókuszpontjai a lakásnak, miközben nagyon jól működnek térelválasztóként is.

    Kiegészítők

    A növények életben tartása nem kis feladat. Egy szem előtt lévő öntözőkanna vagy inspiráló szakirodalom segít, hogy sokáig gyönyörködhess bennük.

      Kültéren is használható

      A fentiek közül számos kaspót bátran használhatsz a teraszon vagy a kertben is, hogy a kedvenc növényeid igazán jól érezzék magukat.